De onderstaande organisatie is erkend door de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts (SKEV):

Last van Vocht.nl is onderdeel van Heemsteeds Vochtweringsbedrijf Okx (H.V.O.) en is uw specialist op het gebied van vochtbestrijding sinds 1989.
Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elk voorkomend vochtprobleem in woningen en bedrijfsgebouwen compleet voor u te verhelpen. Daarbij doen wij zowel kleine projecten zoals simpele lekkages in kelders als ook grote projecten zoals complete en complexe kelderrenovaties.

Werkzaamheden worden uitgevoerd voor particulieren, Vereniging van Eigenaren, beheerders en ontwikkelaars van vastgoed. Maar ook voor aannemers die onder andere funderingsherstel in combinatie met het bouwen van een nieuwe betonnen kelder doen. Buiten de vochtproblemen in kelders behandelen wij ook optrekkend vocht door middel van het injecteren van constructiemuren alsmede betonreparatie.

Door de juiste combinatie van specialistische kennis, ervaring en apparatuur, zijn wij altijd in staat de beste oplossingen te bieden. Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiƫnte en vakkundige wijze.

H.V.O. is een flexibele organisatie die altijd luistert naar de wensen van de klant.

Werkzaamheden

  • Vochtbestrijding in muren
  • Vochtbestrijding in vloeren
  • Vochtbestrijding in kelders en souterrains
  • Beton reparatie
  • Zwam & schimmelbestrijding
HVO logo

Hulswitweg 20 2031 BG Haarlem

023 528 65 87
info@lastvanvocht.nl
https://lastvanvocht.nl

Werkgebied

Geheel Nederland