Kelders

VAN EEN ONBRUIKBARE RUIMTE WORDT EEN VERTREK GEMAAKT WELK WEER EEN DEEL GAAT UITMAKEN VAN UW HUIS

Een lekke kelder is een grote bron van ergernis, temeer omdat de ruimte niet benut kan worden en de woning een deel van zijn waarde verliest.

Omdat kelders of souterrain zich onder het maaiveld bevindt is het met een hoge grondwaterstand niet verwonderlijk dat er eerst door de voegen en daarna door de stenen water naar binnen sijpelt. Tevens is een kelder een warmte en vochtbuffer tussen grond en woonruimte erboven. Oude huizen zijn vaak onvoldoende beschermd tegen inwatering. H.V.O. is sinds 1989 een specialist in het afdichten van kelders en souterrains.

Het resultaat is verbluffend: Van een natte, muffe, onbruikbare ruimte wordt een vertrek gemaakt welk weer een deel gaat uitmaken van uw huis.

Afhankelijk van de ernst van de lekkages kunnen wij de lekkages injecteren met een gepatenteerde vloeistof die de scheur blijvend dichtzet. Daarbij maakt het niet uit of het een gemetselde of een betonnen kelder is. Zijn de lekkages te veel of is het gehele stucwerk in uw kelder te zwaar aangetast dan kunnen wij ook een complete kelderrenovatie voor u uitvoeren. Hierbij worden alle wanden en vloer volledig behandeld zodat er een complete waterdichte en leefbare kelder ontstaat die weer voor vele jaren leefplezier aan uw woning geeft.

Wij vinden de oorzaak van uw vochtproblemen en lossen ze op!