Over ons

Last van Vocht.nl is onderdeel van Heemsteeds Vochtweringsbedrijf Okx (H.V.O.) en is uw specialist op het gebied van vochtbestrijding sinds 1989.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elk voorkomend vochtprobleem in woningen en bedrijfsgebouwen compleet voor u te verhelpen. Daarbij doen wij zowel kleine projecten zoals simpele lekkages in kelders als ook grote projecten zoals complete en complexe kelderrenovaties. Werkzaamheden worden uitgevoerd voor particulieren, Vereniging van Eigenaren, beheerders en ontwikkelaars van vastgoed. Maar ook voor aannemers die onder andere funderingsherstel in combinatie met het bouwen van een nieuwe betonnen kelder doen. Buiten de vochtproblemen in kelders behandelen wij ook optrekkend vocht door middel van het injecteren van constructiemuren alsmede betonreparatie.

Door de juiste combinatie van specialistische kennis, ervaring en apparatuur, zijn wij altijd in staat de beste oplossingen te bieden. Wat voor probleem u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

H.V.O. is een flexibele organisatie die altijd luistert naar de wensen van de klant.

Neem snel contact met ons op om u vrijblijvend te laten informeren door één van onze medewerkers.

 

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden:

Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Amstelveen, Utrecht, Den Haag (‘s-Gravenhage), Rotterdam, Zaandam, Amersfoort, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Overveen, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Velserbroek, Velsen Zuid, Driehuis, IJmuiden, Spaarndam, Zandvoort, Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Aalsmeer, Hillegom, Bennebroek, Lisse, Uithoorn, Mijdrecht, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Mijdrecht, Vinkeveen en Wassenaar.

Staat uw plaats er niet bij? Neem dan toch contact met ons op!

Wij vinden de oorzaak van uw vochtproblemen en lossen ze op!